längtar tills imorgon.

Nu har jag duschat , somnat framför teven , ätit , suttit vid datorn , gjort det mesta om jag ska vara ärlig.

Har tråkigt , as hell just nu .
Jag väntar på att ralleballebus ska komma hem från sin fotbollsträning , han som slutade med den och nu skulle han vara med och träna.

Även fast jag typ satt och sov , lekte med mobilen , gäspade , gick runt , fick mina ben att domna , var det riktigt roligt att hänga med på fotbolls matcher och cuper , jag tyckte det var riktigt roligt , det var roligt att få se honom spela , jag kände mig så stolt , varje match tänkte jag '' han är min den där killen , ja , min egna'' , jag var påriktigt stoltast i hela universum.

Men pågrund av att jag nästan sov varje match , när jag hade tillgänglighet att sitta ner , fick Rasmus vibbarna att jag inte tyckte det var roligt och idag och igår när han sa att han skulle träna , blev jag jätte glad , för min och hans egna skull , men han verkade inte tro mig och jag blev faktiskt ledsen , för jag som tyckte det var roligt , jag älskade att få pussa honom efter en match och säga '' vad duktig du var'' , då kände jag mig som en riktigt flickvän , jag var både stolt över mig själv att jag hade en sån otroligt bra pojkvän och jag var stolt över honom som gjorde ett så bra jobb.

Och det värsta som har hänt , var när jag stog och tyckte jag var sååååååå inne i spelet , hela Rasmus familj följde spelat noga och jag bara satt och tramsade , sen hörde jag att någon började tjoa , och alla klappade , jag fattade ju direkt att det var ett mål , dum är jag ju inte , men sen kommer en mamma fram till mig och säger '' det var din kille som gjorde målet ! :D '' , jaså sa jag tillbaka och mådde så dåligt över att jag inte sett det , men jag kunde skylla på att jag hade en stolpe ivägen , för det hade jag , men endå , jag kunde ju faktiskt varit liite mer aktiv och kollat ! 

Jag kommer ihåg så väl när jag och Rasmus mormor stog i regnet och kollade på när dom spelade , jag stog i Rasmus byxor och Rasmus tröja och frös , jag hade ett par ballerinaskor på mig som nästan blev förstörda , vi stog där och när han inte spelade kom han och pussade mig och sen sprang iväg igen.
Då kunde jag stå hur länge som helst , för jag fick en sån energi kick.
Underbart säger jag bara ! ♥

Okej .. jag HATAR fotboll , skit tråkigt är det , det är typ som att säga '' okej alla , nu jagar vi en boll ''  , men på nått sätt kan allt bli roligt , man gör det roligt.
Mornarna när han skulle iväg på träningar var inte lika roligt , men man får bita ihop och le , för man ställer upp i alla lägen!

Fotbollen är ungefär som när han dömmer , lika tråkigt , lika jobbigt.
Men samtidigt underbart , jag kan bara sitta och le när jag ser honom när han dömmer , han ser så vuxen ut , så snygg och så underbar.
Jag känner bara hur mungiporna är uppe vid öronen och jag bara strålar.

Tänk den där killen är min ! ♥

Så jag hoppas du läser detta så du fattar att jag MENAR det jag säger.



Detta är min pojkvän, min otroligt underbara pojkvän.

Ska faktiskt vara ärlig , under den här matchen , hade jag en tokstolla vid namn Ida som stack ett gräs ( sånt långt ) strå upp i rumpan på mig när jag satt på läktaren , sen filmade hon mig och tjatade om att hon skulle zooma in en finne i mitt ansikte , matchen var tråkig , men jag gjorde den rolig !

Jag har nog aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv som under denna matchen , men det var min pojkvän jag satt och kollade på och då kan jag inte somna , jag kan inte något annat än le för jag är så stolt över honom.
Sommaren - åååh vad underbart!

Japp , detta inlägget handlade om honom , längesedan jag skrev att jag var såhär stolt över honom. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0