glasa om mobilen?


@ school

Sitter i skolan och snackar med Daniel nu.
Väntar på min fina sannis nu, bäästaaa vännen i världen, sant faktiskt.
Snygg och go tjej nedanför som är trött och failade totalt med håret.


Hungrig heheheh

Min bror kom ner precis och frågade om han gick lägga sig här och jag är inte den som säger nej. Är för snäll faktiskt. Så han har precis somnat och sussar så sött här.
Jag är så hungrig att magen kurrar och gör ont. Men vill egentligen inte äta för det är inte bra att äta så här sent på kvällen... Ursh det känns som om jag ska spy för jag är så hungrig...
Haha. Nä nu ska jag sussa jag med. Sov gott.


look at the girl with the broken smile

Jag vill egentligen inte vara där jag är just nu. Jag hatar människor som skadar mig, men jag försöker att stå över dom. Jag försöker att bara le och visa att jag är så mycket bättre och jag vet att jag är det. Men ändå så trycks jag ner. Att bli kallad slyna för ingenting, att någon liten människa vill förstöra för mig. Jag är bra och jag vet om det men någon mer måste väl veta om det? Något jag saknar är tiden då man hade en pojkvän, jag vill ha en nu. Någon som håller om en och säger ''allt kommer bli bra älskling'', någon som torkar tårarna när du gråter. Men vart är han? Vart är han när man behöver honom som mest. Jag vill kunna känna att jag är NÅGONS. I detta faller nöjer jag mig inte med mig själv. Även fast det har funkat bra innan, eller helt okej. Jag vill vara kär och känna att någon älskar mig. Jag vill känna mig speciell. Ingen mer skit nu, bara positiv energi. Du - du - du och du är ute ur mitt liv. Nu kommer du in och åh så jävla bra det känns. Try to stop med bitch. Jag kör mitt race, jag väljer noga ut vilka jag vill ha och FAN VAD FEL JAG GJORDE MED DIG. Leave me alone, please.

Blue failed nails


-

Jävla skit, inlägget under blev fail. Haha! Dagen igår blev helt förstörd, men guuud vad jag är mycket bättre, weeehhoo! Nu väntar jag bara på en sak, som jag hoppas sker osv. Hihi!
Idag ska jag på brunch, sen hem. Vad jag ska göra hemma vet jag inte, nån som vill träffa lilla mig? (a)


Who do you think you are, running around leaving scars.

Dagens outfit.

Är förtillfället jätte glad, kanske inte borde men är det. Hihi

Update- skulle upp igår

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2200051/images/2012/pic_186732350.jpg" class="image">


Sitter på bussen

Sitter på bussen påväg hem nu, är kall och förkyld och trött. Tummen pulserar (fastnade med den i symaskinen idag på slöjden). Imorgon ska jag till min moster och stanna där tills söndag. Längtar galet mycket till nästa helg, ni får inte veta varför ännu (a).
När jag kommer hem ska jag borsta tänderna, tvätta av sminket och hoppa i säng. Känns så lockande just nu, önskar bara att jag hade någon bredvid mig. Hihi.
Så jag säger godnatt nu. Natti natti. Sov sött.


Glad chey


Inlägg


Ny skolvecka

Då var ännu en helg över och vi fortsätter skolan. Jag är trött, så trött att ögonen går i kors. Jag orkar egentligen inte skolan, har aldrig gjort och kommer därför aldrig att göra. Det är bara sanningen. Jag gråter såfort jag tänker på betyg och såfort jag tänker på dom jävla nationella proven. Vem kom på detta med betyg, prov, läxor, tidiga morgnar osv? jag är less på att få göra detta om och om, år efter år. När tar helvetet slut? När får jag känna att, nu kan jag leva livet istället för att känna att jag måste gå och lägga mig klockan 9 för att orka skolan, eller ska jag vara vaken hela natten och sova i skolan. Evig fråga.
Jag älskar att mina vänner för mina dagar, stort TACK!
Nu ska jag lägga mig om sova i 30 minuter i en av skolans äckliga soffor, börjar inte fören om 50 minuter.

Ni får en bild ifrån konfirmationen på mig och Linus. Saknar att ha en pojkvän.


Ny gose tröja

Ny Ralph Lauren tröja


Jag ser det snöar jag ser det snöar

Vaknade för ett litet tag sedan men har inte orkat gå upp eftersom jag är så förkyld fortfarande. Men nu ska jag iallafall dra mig upp.
När jag vaknade tittade jag ut och såg att det snöar, tror ni det blir någon snö nu då?
Jag gillar inte snön, eller jo det gör jag om man har pojkvän och kan vara ute och mysa i snön, annars så kan det kvitta allvarligt. Haha negativ tjej här!
Nä nu ska jag upp och duscha, känner mig as ofräsch.


copyright


more teenager post


teenager post


Värmekudde

I julklapp fick jag denna underbara sak, en värmekudde. Helt fantastiskt när man Har mens värk etc. Så somnar med denna på magen nu. Godnatt


that should be me

That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me this is so sad
That should be me feeling you kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong, I can't go on

Hemma sjuk idag

Fick bli att jag stannade hemma idag, halsen värker och näsan rinner. Hatar detta! Hatar att vara sjuk över huvud taget. Men iallafall ska jag plugga idag och äta nått. Kanske rensa bland mina kläder och städa upp lite här och var. När jag är sjuk blir jag så fruktansvärt uttråkad och jag skämtar verkligen inte, måste göra något. Måste iallafall sysselsätta mig med något.
Nä nu ska jag ta näsdroppar, ta en Ipren och dricka te, bra med varmt för halsen I guess.
Här bjuder jag på en relativt gammal bild. See ya!


Natti natti readers

Är sjukt förkyld så fick hoppa träningen, inte pga det, utan plugget... Fuck skolan!
Men iallafall natti natti.


Smoothie

Snart mäster kockarna.
Nu, smoothie. Yoghurt och hallon


Hatar rubriker

Godmorgon, sitter i bilen påväg in till skolan nu, jag är jätte trött för jag har inte sovit något alls inatt, vet inte varför + att jag är allergisk mot kloret i vattnet så jag snorar jätte mycket, haha. Illa!
Även min hals värker men inget stoppar mig, jag ska till träningen idag igen. Kba simhall mellan 19-20 tror jag, kom in och titta vet jag, skämt och sido. Jag är ju inte sååå duktig nu i början, men jag kommer snart in i det igen.
Slutar 4 idag och då ska jag snabbt hem och äta sen köra ner till simhallen.
Nej, nu är jag framme på skolan. Toodiiilooo.


Är hemma

Ligger i sängen, helt död. Simningen gick grymt bra och jag hängde med i tempot hela tiden. Är så stolt över mig skälv faktiskt. Men nu måste jag sova. Orkar inte hålla uppe ögonen. Sov gott, puss.


Du ringer i 40 dagar och tror att jag ska svara "baby"

Simträning snart. Wooopppaaaa


Fin vän

Goa kompis!<3


Outfit

Kofta - melrose
Klänning - ullared
Strumpbyxor - Gina tricot
Smycken, pearls for girls, efva attling, våga, guldfynd


Godmorgon

Hej.
Idag är jag så sur, hela dagen kommer blir förstörd pågrund av detta. Vi ska åka skridskor men jag har inga skridskor och ingen matsäck. Det är 2 grader ute och jag ska KÖRA moppe. Hur kallt?!
Börjar nio så hade kunnat sova till typ nu men istället gick jag upp halv 7 för jag inte tänkte och var dum. Jag kommer seriöst hungra ihjäl idag för att jag inte har någon mat, hur kul är det och jag har heller inga pengar så jag kan inte köpa någon mat om jag hade velat det. Åh life sucks!
Värsta skit inlägget men what ever, sånt får det bli ibland. Tycker synd om mina kompisar, dom ska behöva stå ut med mig hela dagen. Skit samma. Imorgon börjar simningen och jag är så taggad så jag ska bara tänka på det.


Baddräkt

Kan inte sova men slänger in en bild på mina extremt snygga baddräkter. Har trosor under på båda bilderna.


Puss

Idag ska jag bara sova och ta det lugnt!


Dagens outfit

Byxor - Gina
Tröja - h&m


Sitter på bussen

Sitter nu på bussen och när jag kommer hem ska jag äta något och sen ska jag plugga. Ska även ut o springa. Ska träna varje dag fram tills simningen börjar. I måndags var det kondition och styrka på gympan, fick go träningsvärk, i tisdags sprang jag ute, onsdags gympa, beep test, huuuur jobbigt som helst!! Och jag måste ju såklart fortsätta med allt imorgon lördag söndag och måndag. Känner mig redigt duktig!
Igår skulle jag och jan byta lampa på moppen, hur gick det tror ni? Åt helvete. Vi skruvade loss allt som gick på moppen, varenda liten skruv, så nu är det fixat, men jag vill få av "kåpan", den som sitter över styret för jag måste fylla på bromsolja. Känns som världens moppe och träning inlägg men sånt behövs kanske ibland också, haha!
Nä nu är jag strax hemma. Puss :)


'Baby, you light up my world like nobody else '


Är helt exalterad

Jag ska börja med simning igen. Tisdag sätter det igång, 19.30-21.00. Är så lycklig. Jag har väntat på detta i evigheter men har aldrig riktigt orkat att ta ur tummen ur röven och maila dom och säga att jag verkligen vill. Så nu är det gjort! Kan inte fatta det själv!!! Låter väl såååå litet för er men så stort för mig. Vill verkligen börja att tävla igen, om det ens är möjligt. Wiiiiihoooo!
Men iaf... Dagen...
Fick min bikini av Fanny idag, twist bikini med amerikanska flaggan på, så grymt fin. Synd att trosorna var lite för små där framme, men ingen behöver väl titta, eller? ;)
Men Jag har hämtat ut kameran idag och han killen i kassan säger " dom har bytt ut en jävla massa , men nu ska den nog funka antar jag". Jaha, ja för jag lämnar ju inte in den för inget, idiots!
Haha, nog om det, nu ska jag hem och plugga sen längta tills nästa måndag, simning simning simning.


Back to prison

Sitter återigen i skolan. Trött och inte alls taggad på att vara här. Denna terminen börjar alla dessa fantastiska (läs ironin) nationella prov. Vecka 5 börjar faktiskt första. Jag är rädd för det lite, är faktiskt jätte rädd, jag vill egentligen inte göra det för är så rädd att misslyckas med allt. Vilket jag är en hejare på, men inte lika bra på att lyckas, bra självförtroende jao!
När jag klev in i skolan såg jag att dom målat om väggarna till rött, blodröd. Helt sjukt jobbigt. Jag döööör. Fick ont i huvudet helt seriöst. Tack skolan för att ni kommer på så grymt bra lösningar och att ni framöver kommer förstöra mina morgnar. Tack!!!
Nä nu är jag uppretad för inget.


tommy hillfiger

Är helt in love. GE MIG GE MIG GE MIG

Nyår


RSS 2.0