Hej

Tjollahopp här kommer lucia bilder!!


Utan dig är jag inget, absolut inget

Jag älskar dig


Min pärla

<3


Grym tjej

V


Jag klarade det! JAG KLARADE DET!

Fan vad jag är bra


Pouss


I make misstakes, but i'm still a human

.


Natti

-


Teoriplugg och sms

Pluggar teori nu, så äckligt tråkigt men måste göras. En vecka kvar sen får jag göra provet, eller provet görs då! På lördag fyller jag 15 och ska firas med mina fina vänner. Vet dock inte vad som ska göras men det fixas väl. Nu ska jag fortsätta plugga och smsa, haha mys!
Update: skulle upp förut


Nyheterna på svt1

Mys med moffa, bor här nu för tillfället! Känns jätte skönt. Need it!


-

Är galen just nu. Får inte göra vad jag vill på min födelsedag, jag har inga pengar å har inte köpt en enda julklapp. Osv osv. Blir la som alla andra 4 födelsedagarna, inget, sitter hemma och tråkar som fan! Åh jag orkar inte. Ger fan upp


Hårklippning

Efter


Hårklippning

Före


nighty nighty

Godnatt. Somnar med tandvärk och SATC. Älskar SATC! Dom lever ett underbart liv, jag vill leva det så!
Take care readers.

kär i ett par byxor?


SATC... Igen

Har haft såna damp utbrott idag. Vi ska inte gå in på det, men imon har jag hemstudiedag + ska klippa mig. Hjäääälp.
Men iaf, mitt hår är så fint nu...
O såhär går det när datorn åker i väggen...


Gympa

Sitter och kollar på gympan nu. Har ju varit sjuk så får inte vara med och sen spelar dom inför trippelbollen vilket jag inte känner är min grej så jag skiter i det, eller det var inte obligatoriskt så då spelar det igen roll, right?
Nu planeras det juldans runt gran & jag fick äran att planera det, så otroligt tråkigt!


Sex and the city

Ligger i sängen & ska strax sova. Kollar på SATC helt forever alone, önskar ju att någon kunde ligga bredvid mig. Nån frivillig? Haha!
På tal om inget alls, mina naglar har växt as mycket och är skit fina nu. Loooove!
Å nått annat, jag älskar min morfar, min förebild, min styrka i livet. Älskar älskar älskar honom. He's the best!!!


...

Ligger i soffan som vanligt. Hela bröstet vibrerar och shit vad ont det gör. Idag åker jag till sjukhuset, allvarligt. Det gör allt för ont och låter alldeles för konstigt. Om 2 timmar kommer resten av folket hit. Vill egentligen hem och ta det lugnt men nänä. Det kan väl vara mysigt här också, I guess. Sov JÄTTE dåligt inatt, vaknade och var rädd för något hela tiden, olika saker. Skit samma.
P
Olivvvv!


Ringaren i notre dame

Ligger i soffan o kollar film på Disney Channel, snart börjar så mycket bättre så får väl kolla på det. Jag är skit trött och har ont i lugorna så mormor vill åka med mig till sjukhuset men jag sa att vi kunde vänta. Egentligen hostar jag så mycket att jag nästan spyr och blod kommer upp. Har haft någon huggande känsla i revbenen/solaplextrus (stavning) hela veckan så det är väldigt ömt där..
Men igår kväll iallafall, jag o Bianca var med Emil och Daniel, vi satt på donken för där var det varmast sen kom Moa sanna och Elias, vi drog in till stan, strosade runt, träffa en väldigt fin vän, stog och pratade med honom, träffade en annan gammal vän och 2 andra killar. Vi satt på stationen och värmde oss, käkade pizza på wallys, Daniel spillde dock ut cola över halva pizzan, sen drog Sanna Bianca Moa och jag hem till mig. Där sjöng vi singstar och Töntade oss vilket resulterade sömn. I morse var det julkalendern vid 08.45 o sen drog tjejerna vid 10, då somnade jag om och vaknade 15.00 & nu sitter jag hos mormor och morfar! Imoegon är det adventskaffe här med min moster och hennes sambo och ikväll = tidig sömn, måste få sova ut, hatar att inte för sova. På tisdag är jag ledig eller har hemstudiedag och ska även klippa mig då. Håret bara hänger nu, sååå livlöst! Men iallafall, hör av mig sen. Långt inlägg jag vet, sorry!


RSS 2.0